Ontinyent celebra el Dia del Llibre amb 6 presentacions i 3 activitats infantils

0
742
El regidor de Biblioteca d' Ontinyent ha presentat les activitats

El regidor de Biblioteca d’ Ontinyent destaca la importància “d’animar als més menuts a descobrir tot allò que ens aporta la lectura”

L’Ajuntament d’ Ontinyent, mitjançant les regidories de cultura i biblioteca, i amb la col·laboració de La Llibreria, l’editorial Andana, Caixa Ontinyent i la institució Alfons el Magnànim, ha organitzat un seguit d’activitats per tal de commemorar el dia del llibre que se celebrarà el proper 23 d’abril.

Així, des del 19 d’abril i fins el 9 de juny, hi haurà a la ciutat una variada oferta d’activitats gratuïtes que donarà un especial protagonisme als més menuts, amb iniciatives enfocades a aquest sector d’edat, ja que “animar als xiquets i xiquetes a descobrir tot allò que ens pot aportar la lectura és fonamental per a la formació dels ontinyentins del present i el futur”.

La programació comença aquest dimecres 19 d’abril, a la Biblioteca Pública Municipal de Sant Josep, amb dues sessions de conta contes infantils amb Almudena Francès, a les 18:00 hores i a les 19:00 amb entrada lliure. Dijous 20 d’abril a la mateixa Biblioteca de Sant Josep, a partir de les 17:30, tindrà lloc l’activitat per a xiquets “quan les ceres de colors van…” a càrrec de la bruixa xocolata; i a les 19:30 a La Llibreria (c/ martínez valls, 18) es presentarà el llibre de Sergi Torró ‘Magdala’.

Dissabte 22 i al marc de la campanya ‘Suma’t al Carrer Major!’ tindrà lloc de 18:00 a 19:00 hores ‘Rodacontes’ un contacontes itinerant que anirà contant histories al llarg del Carrer Major; i a partir de les 19:00 a la Casa de Cultura es presentarà el llibre llibre ‘La dona que es rigué de Talleyrand’, de les autores Rosa Roig Celda i Manola Roig Celda, dins de l’exposició “nosaltres les escriptores valencianes”.

Ja la setmana següent, dijous 27 d’abril a les 19:30 hores al Centre Cultura Caixa Ontinyent, es presentarà el llibre ‘Llavor de Carabassa’, d’Enric Abad, i a l’endemà divendres 28 d’abril també a les 19:30 hores però al museu MAOVA tindrà lloc la presentació del n. 27 de la Revista Alba a càrrec d’Emili Casanova, acadèmic de la AVLl i catedràtic de Filologia de la UV.

Les activitats es perllongaran també als següents mesos, amb la presentació divendres 5 de maig del llibre ‘La taulelleria valenciana’ d’Ignasi Gironés i Vicent Guerola a les 19:30 al centre cultural de Caixa Ontinyent, i divendres de 9 juny del llibre ‘Los yonkis del dinero’ de l’escriptor Sergi Castillo a les 20.00 hores d’eixe dia a la biblioteca de Sant Josep.

El Regidor de Cultura, Biblioteca i Museus, Àlex Borrell agraïa el treball del Departament de Biblioteca en la preparació d’esta programació, i destacava que “com altres anys, no hem volgut circumscriure el Dia de Llibre només a una jornada, sinó com una continuïtat de les activitats i presentacions que es fan al llarg de l’any a les biblioteques de la ciutat. Van a ser activitats molt interessants i animem a acudir no sols per la gent d’ Ontinyent sinó també als aficionats a la lectura de tota la comarca”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here