Ontinyent bonificarà el 95% de l’impost de construcció i obres per a locals d’oci i hostaleria per promoure l’economia

0
1814
Joan Sanchis, regidor d'Hisenda

Joan Sanchis destaca que amb esta mesura s’afavorirà la generació d’ocupació i s’atén a una reivindicació que venia fent el sector

L’Ajuntament d’Ontinyent bonificarà al 95% l’impost de construccions, instal·lacions i obres al sector d’oci i hosteleria per tal de promoure l’activitat econòmica. Es tracta d’una bonificació, que ja venia aplicant-se a obres majors i menors (de fins a 60.000 euros) des de la passada legislatura a les vivendes i comerços.

El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que en ampliar la bonificació al sector de l’oci i l’hosteleria “es pretén afavorir l’activitat econòmica, la generació d’ocupació i atén, a més, a una reivindicació que venia fent el sector”, manifestava.

El president de l’Associació d’Hostelers de La Vall d’Albaida (AHVAL), Jordi Martínez, manifestava que “tot allò que siga integrar a un sector estratègic com el nostre a les polítiques de promoció de l’activitat econòmica és positiu, el recolzament que s’està fent al sector és total i esta nova ajuda és important: Estem parlant d’estalvis de milers d’euros en inversions que per a les empreses del sector són fortes per a fer reformes d’imatge, adequació o millora d’instal·lacions”, assenyalava.

L’aplicació d’esta nova bonificació entrarà en vigor el proper 2019 després de la revisió de les corresponents ordenances fiscals, al marc de les mesures contemplades pel Govern d’Ontinyent per promoure l’activitat econòmica a través de les ordenances.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí