Ontinyent bat el rècord amb 3.000 participants en la Sant Silvestre benèfica pel Transtorn de l’Espectre Autista

0
1492
La plaça Major d'Ontinyent es va omplir de participants de la Sant Silvestre

La cita solidària ha recaptat fons enguany per a l’Associació per l’Educació i Inclusió de persones amb Trastorn d’Espectre Autista INCLOU-TEA

La Cursa Sant Silvestre d’Ontinyent batia novament aquest diumenge la seua xifra rècord de participants: si en 2010 eren 700 o en 2014 eren 1.700, en l’edició de 2018 la xifra de participants ha fregat les 3.000 persones, mantenint la prova com una referència en les curses d’aquest tipus a les comarques centrals i una de les de major ràtio de participants per habitant a tota Espanya.

El tret d’eixida a la cursa, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració dels clubs locals de Ciclisme, Atletisme i Triatló, el feien la 1ª tinent d’alcalde, Rebeca Torró, i el regidor d’Esports, Óscar Borrell. El regidor posava de relleu que amb aquest xifra rècord “a Ontinyent demostrem que som una ciutat esportiva i solidària, esta volta fent front comú per per l’Associació per a l’Educació i Inclusió de persones en l’espectre autista de la Vall d’Albaida (INCLOU-TEA)”.

Des del col·lectiu, el seu President, José Antonio Martínez, teina paraules d’agraïment per a l’Ajuntament i les regidories d’Esports i Educació, des d’on també s’ha recolzat a l’entitat amb programes de l’Escola de Pares i Mares, les Jornades d’Educació la implantació de l’aula CIL, o amb la implantació d’un sistema de pictogrames als edificis i espais pública.

El nou rècord suposa també la culminació a les “sant silvestres” d’una legislatura on s’ha superat els 2.000 participants en totes i cadascuna de les edicions, destacant un important augment de la participació femenina i dels i les participants més joves. Óscar Borrell destacava que “aquesta ha estat una de les línies mestres del treball de la regidoria d’esports, fomentar l’esport femení i de base, així que comprovar com cada volta són més les dones i els xiquets i xiquetes que fan esport no pot sinó omplir-nos de satisfacció”, manifestava.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ajuntament d’Ontinyent, COEVAL i CCOO s’uneixen contra l’economia submergida

Rebeca Torro tenia paraules d’agraïment per a la ciutadania que va participar en la prova així com a totes les persones implicades en l’organització de la cursa, als voluntaris de Protecció Civil, la Policia Local, Serveis Municipals, Promoció Econòmica i les diverses empreses i comerços que donaren detalls i regals que se sortejaren al posterior sopar baix braç que va tenir lloc al Ceip Carmelo Ripoll. A més a més, a l’arribada a meta, els i les participants van ser obsequiats amb marxandatge amb la nova marca de la ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here