Ontinyent augmenta en un 83% les ajudes a elaboració de catàlegs dins el pla ‘Tornem Junts’


0
2730
Jorge Rodríguez i Pablo Úbeda en la fira Heimtextil

Pablo Úbeda destaca la importància de potenciar les línies de recolzament a les empreses per ajudar-les a pal·liar els efectes de la COVID-19

L’Ajuntament d’Ontinyent ha fet pública una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes per a empreses locals d’elaboració de catàlegs, que enguany va a veure augmentada la seua dotació pressupostada en un 83% (de 30.000 a 55.000 euros) dins del pla d’acció municipal «Tornem Junts» contra els efectes de la COVID-19. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància “de potenciar les línies de recolzament a les empreses per ajudar-les a pal·liar els efectes de la pandèmia. En un moment delicat com el que vivim, és fonamental que no sols mantenir, sinó com en el cas d’estes ajudes aquest cas pràcticament duplicar l’esforç per estar al costat de les empreses, com a element clau en el manteniment i creació de llocs de treball», explicava.

Com que la nova convocatòria d’ajudes a l’elaboració de catàlegs impresos i electrònics i altres ferramentes de comercialització i màrqueting, es va vore paralitzada per l’Estat d’Alarma, des de l’Ajuntament va a ampliar-se el termini de presentació de sol·licituds, que començava el passat 1 de juny i que enlloc del 30 de juny finalitzarà el 15 de juliol. Les sol·licituds podran presentar-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ontinyent, accessible a través de la web www.ontinyent.es.

L’import de la subvenció podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionables i l’import màxim de l’ajuda no superarà els 3.000 euros per beneficiari. La concessió de les ajudes comptarà amb una dotació pressupostària de 55.000 euros, front als 30.000 de l’edició anterior. Pablo Úbeda avançava que el mateix increment del 83% es farà en la convocatòria d’ajudes per a Fires i Missions Comercials que es preveu obrir en setembre. Entre els criteris que es valoren es troba que la persona sol·licitant no haja sigut mai beneficiària d’aquestes ajudes; antiguitat de l’empresa; que la persona sol·licitant siga treballadora autònoma per compte propi; que almenys el 50% de la despesa objecte de subvenció es realitze en una empresa radicada a Ontinyent; o que l’ajuda sol·licitada incloga despeses de confecció de catàlegs i despeses de publicitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here