Ontinyent augmenta un 40% els seus “comerços Eco-Responsables”

0
1108
Ontinyent incrementa els col·laboradors de la campanya 'Se'ns veu el cartó'

La regidora de sostenibilitat agraeix la participació dels comerciants adherits al servei de recollida de cartó porta a porta per establiments comercials

La campanya de promoció ‘Se’ns veu el cartó’ ha aconseguit un augment del 40% d’establiments comercials adherits al servei de recollida de residus de cartó porta a porta posat en marxa per l’Ajuntament. En concret, es compta amb un total de 62 nous establiments, per a un total de 223 espais comercials catalogats com a ‘comerços Eco-responsables’ dins d’esta campanya.

La Regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, ha mostrat la seua satisfacció en conèixer els resultats i ha tingut paraules d’agraïment per als establiments comercials adherits, “l’aportació dels quals és indispensable per continuar fent la nostra ciutat cada volta més neta i més sostenible”. La campanya, que es va posar en marxa comptant amb la col·laboració de l’Institut Mediterrani per al Desenvolupament Sostenible (Imedes) i el Consorci de Residus (COR), va ser plantejada pel consistori per potenciar el reciclatge i evitar el col·lapse dels contenidors de recollida selectiva destinats a la ciutadania.

El servei, que és completament gratuït per als comerços adherits, té com a únic requeriment el dipòsit en la façana de l’establiment el paper-cartó plegat i doblat en el dia que se’ls indica. Durant la campanya d’enguany, a més d’informar del servei, es va fer entrega d’un qüestionari per conèixer les fortaleses i les carències del servei. “El nostre objectiu es continuar sent una de les ciutats líders en reciclatge a la Comunitat Valenciana i per aconseguir-ho hem de millorar. L’única manera de fer-ho es escoltant, en este cas, als comerços”, ha explicat Folgueras.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here