Ontinyent aprova un pressupost amb 10 milions en inversions amb el suport de PSPV, Compromís i Cs

0
1019
Imatge del ple dels pressupostos d'Ontinyent

Des del govern municipal es qualifiquen els comptes com «els més inversors de la història» que sols han botingut 3 abstencions del PP i una de la regidora d’EUPV

El Govern d’Ontinyent ha tret avant el seu projecte de pressupost municipal per a 2019, «els més inversors de la història de la ciutat», segons assegura el govern municipal, amb el suport de 17 dels 21 regidors de l’Ajuntament. La proposta presentada pel regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, comptava al ple de divendres amb el vot favorable dels 14 regidors Socialistes, els 2 de Compromís i el de Ciudadanos, així com les abstencions dels 3 regidors de PP i l’únic vot en contra de la regidora d’EUPV.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, agraïa el treball del regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, que permetrà que per quart any consecutiu entre amb efectes de data 1 de gener el pressupost “que reflecteix clarament els 4 pilars de l’acció de govern: la gestió eficient, les polítiques per a les persones, la promoció econòmica de la ciutat i la participació ciutadana”, assenyalava. Joan Sanchis destacava que els més de 5’9 milions d’euros ja confirmats en subvencions obtingudes de Generalitat, Diputació i Unió Europea “permeten destinar mes diners que mai a inversions, 10.024.464 euros, al temps que seguim rebaixant el deute municipal, i tot sense sense haver de pujar impostos ni demanar préstecs”, remarcava.

El regidor recordava que el projecte de pressupost es va obrir al debat amb els consells ciutadans i els grups municipals el passat mes de novembre, “tots aquells i aquelles que han volgut han pogut fer aportacions, que hem estat oberts a incloure”, manifestava. Sanchis agraïa la voluntat de aquells i aquelles que han volgut sumar les seues propostes, i també el treball dels tècnics implicats en fer possible l’aprovació del pressupost abans de l’arribada del nou any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here