Ontinyent aprofita el tancament del Poliesportiu per executar millores al sostre del trinquet

0
585
Obres al trinquet d'Ontinyent.

Óscar Borrell destaca que l’actuació executada per l’Ajuntament duplicarà la luminositat del recinte i la visibilitat de la pilota

L’Ajuntament d’Ontinyent està aprofitant el tancament del Poliesportiu Municipal per executar millores al sostre del trinquet. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, visitava hui les obres, que tenen un pressupost aproximat de 40.000 euros, i que inclouen la reparació d’alguns punts amb desperfectes del sostre, la instal·lació d’una malla protectora, lones reflectants a parets i murs i diverses tasques de pintura.

Óscar Borrell explicava que esta actuació, afegida al canvi a luminàries Led duta a terme al recinte, “ens permetrà duplicar la luminositat del trinquet i augmentar notablement la visibilitat de la pilota, suposant així un nou avanç en les condicions d’aquest espai que, després d’estar dècades sense actuacions, està en unes condicions que permeten la disputa de partides d’alt nivell, a les quals els propis pilotaris professionals estan elogiant l’estat de la instal·lació”, recordava.

Aquestes millores se sumen a altres executades a l’últim any al Poliesportiu, com la creació d’una nova zona de cal·listènia, la instal·lació de noves columnes i lluminàries en les pistes de tennis, o la implantació nous sistemes de climatització per als vestidors del Camp de futbol 11 i als vestidors del pavelló de dalt. A més a més, s’està finalitzant la reforma del camp de tir amb arc, que després de sanejar la pista i dotar-se d’una nova rampa d’accés, va a ser delimitat amb una tanca adequada a l’ús de la instal·lació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here