Ontinyent ampliarà l’espai de terrasses de bars i restaurants i del mercat ambulant perquè no retallen la seua activitat

0
2942
Terrasses de bar a la plaça de la Concepció d'Ontinyent

Als bars i restaurants es permetrà que dupliquen l’espai de les terrasses, i el mercat ambulant es podria traslladar temporalment al recinte firal

L’Ajuntament d’Ontinyent pretén que els bars i restaurants no hagen de retallar la seua activitat a l’exterior, i tampoc els venedors del mercat ambulant, i per això ampliarà l’espai destinat a la seua activitat.

Davant de les mesures de desconfinament per la crisi sanitària del coronavirus amb les quals es permet l’obertura i el restabliment de certes activitats a l’aire lliure, l’Ajuntament col·laborarà en el que està en la seua mà perquè vegen el menys afectat possible el seu treball. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha explicat quines són les modificacions temporals que es realitzaran des de l’ajuntament per col·laborar a reactivar l’economia dels sectors.

Així, amb la restricció al 50% de les terrasses de bars i restaurants, l’ajuntament complementarà la mesura permetent duplicar la seua superfície mantenint les mesures de seguretat, per la qual cosa els establiments hostelers podrien mantindre al 100%. Rodríguez ha explicat que la mesura serà temporal, però sempre acompanyant al restabliment de una certa normalitat, així es preveu que com a mínim estiga actiu durant tot l’estiu, però podria anar més enllà.

Pel que fa al mercat ambulant Jorge Rodríguez s’està treballant per traslladar temporalment el mercat al recinte firal perquè allí es puguen oferir totes les parades -que ja no seran sols les d’alimentació- complint amb els requisits de les distàncies de seguretat, unes distàncies que no es podrien complir a la seua ubicació habitual mantenint el número de participants del mercat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here