Ontinyent amplia les aules de 2 anys i arribarà a les 126 places públiques al curs 2022/2023

0
3455
Visita de l'Alcalde i el Regidor d'Educació a una de les aules de 2 anys de la ciutat.

Óscar Borrell destaca la importància del primer cicle d’educació infantil per a la formació dels xiquets i xiquetes

Ontinyent ampliarà la seua dotació d’aules de 2 anys i arribarà a les 126 places públiques en aquesta etapa per al curs 2022/2023. Així es despren de la proposta d’arranjament escolar de la Conselleria d’Educació per al proper curs, que dotarà al CEIP Vicente Gironés d’una nova aula, convertint-se en el primer centre de la ciutat amb dues línies amb 2 aules de 2 anys. En total, Ontinyent comptarà amb 7 aules de 2 anys en 6 centres, amb 18 alumnes cadascuna.

El regidor d’educació, Óscar Borrell destacava la importància del primer cicle d’educació infantil per a l’educació de les xiquetes i xiquets, per la socialització i aprenentatges que s’assoleixen a eixa edat. “Ampliar l’oferta gratuïta d’accés a l’educació pública de forma temprana, en esta etapa no obligatòria, és una molt bona notícia”, remarcava.

Borrell tenia paraules d’agraïment per a la Conselleria d’Educació i destacava el bon ambient de treball i cooperació d’aquesta amb l’Ajuntament i la comunitat educativa ontinyentina als últims anys. Un periode al qual, recordava, ja s’havia aconseguit ser la ciutat amb més aules-pilot de 2 anys de tota la Comunitat Valenciana quan es van posar en marxa, a més d’aconseguir-se una una unitat especifica de comunicació i llenguatge (CiL) per a alumnat amb necessitats especials, recuperar les unitats perdudes als col·legis Bonavista i Martínez Valls en infantil i La Solana en primària o baixar la ràtio de 25 a 20 alumnes per aula en infantil de 3 anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí