Ontinyent ha ajudat a empreses a anar a 13 fires i missions comercials de 5 països

0
1013
Imatge d'una visita de Jorge Rodriguez a Joumma Bags a Ontinyent

Ontinyent iverteix 47.000 euros en ajudes a la internacionalització que han arribat a través de 28 subvencions a 20 empreses

El 3r Pla Reactiva impulsat a Ontinyent va facilitar la participació d’empreses locals en 13 fires i missions comercials de 5 països durant 2016. Aquest suport ha estat amb 47.000 euros en ajudes que també incloïa l’elaboració de catàlegs, formalitzant-se un total de 28 subvencions de fins al 50% de les despeses realitzades per 20 empreses.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància “de donar suport la internacionalització de les empreses locals per tal que aquestes mantinguen i creen llocs de treball.

El també President de la Diputació de València i el regidor de Política Econòmica d’Ontinyent, Pablo Úbeda, esta aquesta setmana a la Fira Heimtextil de Frankfurt, per donar suport a les firmes ontinyentines participants en l’esdeveniment de referència més important a nivell mundial vinculat al sector del tèxtil.

Precisament la participació en Heimtextil va estar una de les accions objecte d’ajudes a empreses locals en 2016. Amb aquestes Ontinyent va tindre presència a fires com Pack & Gift (París); Ispa Expo 2016 (Orlando); Hidalgo Imports Tasting Portfolio 2016 (Miami); Evteks (Estambul); Children’s Club (New York) o Spielwerenmesse (Nurenberg), a més d’altres fires i accions ja en Espanya com Bisutex, Intergift o Home Textiles Premium, entre d’altres. Pel que fa als catàlegs, aquestos han estat tant impresos com en suport digital, i s’ha subvencionat també l’elaboració de material promocional de les empreses per a l’assistència a fires.

Estes ajudes formen part de ‘Ontinyent empren amb tu’, una de les tres línies en que s’estructuren les accions del 3r Pla Reactiva. Pablo Úbeda recordava que en esta línia d’acció, en 2016 s’ha posat en marxa la nova Oficina de l’Emprenedor, s’ha posat en marxa una línia de microcrèdits amb la participació de l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i Innovall; s’han donat ajudes al lloguer de naus i locals o bonificat l’IBI a empreses que han creat llocs de treball indefinit.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here