Ontinyent adjudica la redacció del projecte de reforma i ampliació del CEIP Martínez Valls per 102.000 €

0
2517
El regidor Óscar Borrell al CEIP Martínez Valls d'Ontinyent

L’actuació inclosa al pla ‘Edificant’ contempla ampliacions d’aularis, construcció d’un gimnàs i diverses reformes

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat per 102.000 euros (85.212,84 euros més l’IVA) la redacció del projecte d’obra de reforma i ampliació del CEIP Martínez Valls a la UTE local Gisbert-Vallet i Gisbert. Es tracta d’un nou pas en la consecució d’estes obres incloses al pla “Edificant” de la Generalitat Valenciana, que es posa en marxa en la ciutat gestionat pel consistori ontinyentí, i que contempla ampliacions d’aularis, construcció d’un gimnàs i diverses reformes al centre per un valor superior als 2 milions d’euros.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha explicat que l’adjudicació del projecte d’obra, que arriba després d’un procés de treball que ha implicat a diversos departaments municipals com l’Oficina Tècnica, Intervenció, Contractacions i Educació, “suposa un nou pas endavant als tràmits necessaris per per fer realitat un canvi molt gran al centre, dins del tsunami educatiu que anem a viure esta legislatura a la qual per fi anem a veure adaptats els nostres centres a les necessitats educatives del segle XXI”, manifestava.

L’adjudicació del projecte d’obra i la seua execució donarà pas posteriorment al procés de licitació d’unes obres que inclouen acutacions als dos edificis originals del centre, datats en 1985. L’aulari d’infantil, que va ser objecte d’una ampliació de dues unitats al voltant de l’any 2000 arran de la implantació del primer cicle d’infantil de 3 anys, serà objecte d’una nova ampliació de dues unitats per la implantació del cicle de 2 anys, així com diverses reformes que inclouen millores a la climatització i als aseos. Pel que fa a l’aulari de primària es planteja la construcció de nova planta d’un gimnàs amb vestuaris per a completar el programa del perfil de 12 unitats. Es planteja també millores als aseos, canvis a la xarxa elèctrica , i actuacions de reparació en general per a garantir la durabilitat de l’edifici.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí