Ontinyent acull l’assemblea de la patronal tèxtil Ateval en la que s’elegirà a Pepe Serna com a nou president

0
1636
Pepe Serna (dreta) rellevarà en el càrrec a Càndid Penalba (esquerra)

Serna rellevarà en el càrrec a Càndid Penalba en un acte eal que assistirà també l’alcalde d’Ontinyent

Aquest dimecres se celebra a la finca la Clariana d’Ontinyent l’assemblea de l’Associació Tèxtil de la Comunitat Valenciana (Ateval), que se celebrarà a partir de les 13:30 hores. L’assemblea suposarà l’adéu de la presidència de l’actual president, Càndid Penalba, qui donara pas, segons està previst, Pepe Serna, fins ara i durant els últims anys, Secretari General d’Ateval.

A l’acte assistiran l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda. Rodríguez ha aplaudit «el bon treball» durant aquests anys de Càndid Penalba, qui, segons Rodríguez, «ha sabut reivindicar quan calia i on calia la necessitat d’enfortir un sector clau en l’economia de les comarques centrals».

L’Alcalde d’Ontinyent, a més, està convençut que el nou president d’Ateval, amb una llarga experiència en l’associacionisme empresarial, té els coneixements necessaris per a afrontar des de la patronal del tèxtil la nova situació econòmica derivada de la covid 19.

Precisament, Jorge Rodríguez ha exposat que el tèxtil és un dels sectors de la indústria tradicional valenciana ha sabut trobar un avantatge competitiu a la pandèmia amb la fabricació de material sanitari, especialment mascaretes i bates. Una conseqüència positiva d’aquesta adaptació productiva a la crisi sanitària és la creació a Ontinyent del clúster del tèxtil sanitari amb l’impuls de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’assessorament d’Ateval.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí