Ontinyent acull el 1r Campionat Autonòmic de Iberian Race a la Comunitat Valenciana

0
1058
La Iberian Race es disputarà el diumenge 8 d'octubre

La prova tindrà nous obstacles que es veuran per primera vegada en una carrera de Iberian Race a Espanya

La ciutat d’Ontinyent acollirà el pròxim 8 d’octubre el primer Campionat Autonòmic de Iberian Race a la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament i els clubs de Rugbi i Tir amb Arc de la ciutat. Esportistes de nivell nacional i internacional participaran en aquesta popular carrera d’obstacles que ja se celebrava el passat any en la ciutat, amb la novetat que en aquesta ocasió no serà una carrera més del circuit Iberian Race sinó el primer Campionat Autonòmic que se celebra en la Comunitat d’aquesta modalitat.

La prova era presentada aquest dimarts en roda de premsa pel regidor d’Esports, Óscar Borrell, i Marcos Estruch i Toni Revert de l’organització de Iberian Race, on confirmaven la presència de participants procedents de Segòvia, Astúries, Catalunya, Madrid, Albacete, i fins i tot, Noruega. Óscar Borrell animava a tota la ciutadania a acudir i gaudir “d’una prova d’aquestes característiques en la nostra ciutat”, a més destacava la “gran oportunitat per a tots els participants que vengen des de fora de conèixer tots els enclavaments turístics d’Ontinyent”. El regidor posava en valor que el 40% de les inscripcions fins al moment corresponguen a participants femenines, animant “a aquelles que estan dubtant a apuntar-se i augmentar més si cap aquest percentatge”.

Des de l’organització, Marcos Estruch, anunciava que a més de variar el recorregut respecte al passat any s’han inclòs nous obstacles que fins al moment no s’han vist en cap altra carrera de Iberian Race a Espanya. La carrera tindrà un recorregut al voltant dels 10km, dels quals el 80% seran per camí muntanyenc i el 20% restant a través del riu. Els participants eixiran a les 10:00 hores del parc de Benarrai i continuaran pel IES l’Estació, el Cementeri Municipal, el Torrater, el Pou Clar, la senda de l’Alba, per a finalitzar de nou en Benarrai amb una pista americana que inclourà el “Mulhacén”, una rampa de 6 metres d’altura. Per la seua banda, Toni Revert, incidia que no és necessari tenir una condició física excepcional sinó que l’important d’aquestes carreres és el gaudir, del paratge, de l’ambient i l’esperit de superació.

A més es comptarà, una vegada més, amb una modalitat per a xiquets i xiquetes, d’entre 4 i 12 anys, en la qual el col·legi de la ciutat que més participants aconseguisca rebrà un reconeixement especial. Les inscripcions continuen obertes a través de la web iberianrace.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here