Ontinyent oferirà actuacions en directe al Palau de la Vila de grups locals i comarcals

0
1532
Imatge d'una actuació en directe al café del Palau de la Vila d'Ontinyent

‘Nit acústica al Palau’ permetrà gaudir de la terrassa del Cafè Palau de 7 actuacions musicals als mesos de juliol i agost

El Palau de La Vila d’Ontinyent tornarà a ser escenari aquest estiu d’un nou cicle amb fins a 7 actuacions musicals en directe. ‘Nit acústica al Palau’, que es posava en marxa per primera volta en 2016, tornarà a portar cada dijous a les 20,30h a tot un seguit de grups musicals i cantants locals i comarcals, el que permetrà als clients del Cafè Palau gaudir d’una vetllada o sopar a la fresca en la terrassa del Palau acompanyada de música en format acústic.

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que en el plec de condicions per a la concessió del servei de cafeteria del Palau “ja s’expressava la voluntat del Govern d’Ontinyent de que s’organitzaren activitats com aquesta per dinamitzar aquest espai, ja que cal seguir aprofitant totes les possibilitats del Palau de La Vila en benefici de la ciutat”. En aquest sentit, Úbeda destacava les actuacions realitzades des del Govern d’Ontinyent per impulsar l’aprofitament d’aquesta edificació històrica, on es troba el nou Saló de Plens, la Sala d’Exposicions dels Gegants i Cabets, l’espai dedicat al Museu del Tèxtil Valencià o l’Oficina de Turisme.

El gerent del Cafè Palau, José Seguí, que ha organitzat el cicle amb la col·laboració de l’Ajuntament, explicava que durant tot el mes de juliol i les primeres setmanes d’agost es succeiran actuacions com les de Road Acoustic, que obrirà la programació el proper dijous 6 de juliol, per donar pas en les setmanes següents a La Suite Rumba (amb Rubén Amanita i José Solis); Robe Mollà i Pablo Gisbert; Ivan Lane; o Camilo González i Mimí, entre d’altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava l’interès de l’aposta per comptar amb músics de la ciutat i la comarca, amb actuacions que començaran sempre a les 20,30h i finalitzaran al voltant de la mitjanit, tenint els clients de la cafeteria la possibilitat de degustar una renovada carta amb novetats gastronòmiques en les que s’està treballant. “Serà un nou atractiu per gaudir de la cultura a l’aire lliure, dins la variada oferta cultural que anem a tenir aquestos mesos d’estiu a la ciutat i que fa uns dies presentàvem en la programació de Cultura de Barri”, recordava.

La cafeteria del Palau està ubicada a l’espai comprés entre la rampa de la planta baixa i l’ascensor, i una superfície d’espai exterior, la terrassa de la planta baixa recaient al riu, de 55,71 m², un espai que Borrell destacava com a “privilegiat i amb unes vistes espectaculars”. El servei es presta per les vesprada de dilluns a diumenge a partir de les 18h; i dissabte i diumenge també de mati, de 10 a 14h.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí