Oltra visita el centre per a persones amb diversitat funcional de sueca i el posa com exemple de “vida integrada”

0
1215
Mónica Oltra ha visitat el centre

La residència i centre de dia de Sueca oferirà un total de 60 places, 40 residencials i 20 d’atenció diürna, que comptaran amb una subvenció per al seu manteniment de la Conselleria d’Igualtat

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha visitat a Sueca les obres finalitzades de la residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, l’obertura de la qual es produirà en els pròxims mesos. Durant esta visita ha posat el centre de Sueca com exemple de “centres inclusius que afavorisquen una vida integrada, normalitzada i feliç”.

El centre de sueca és un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Sueca, la Diputació de València i la Generalitat, que ha comptat amb un pressupost d’execució de 2 milions d’euros.

Durant la visita, Oltra ha destacat la importància de la col·laboració entre institucions per a fer realitat projectes “que milloren la vida de les persones”, especialment de les més vulnerables, i ha assegurat que “est ha sigut un dels objectius del Consell del Botànic des de l’inici de la legislatura”.

La residència i centre de dia de Sueca oferirà un total de 60 places, 40 residencials i 20 d’atenció diürna, que comptaran amb una subvenció per al seu manteniment de la Conselleria d’Igualtat. Tots dos recursos s’han construït al costat del centre ocupacional que es troba en funcionament amb una capacitat de 46 places també subvencionat per la Generalitat.

La vicepresidenta ha assegurat que aquest projecte es dóna resposta a les necessitats de les persones amb diversitat funcional intel·lectual de Sueca i de la comarca de la Ribera Baixa, i ha reiterat “el compromís del Consell del Botànic per un canvi del model de dependència per un model d’autonomia, on les persones més vulnerables disposen de recursos com els centres ocupacionals o centres de dia que fomenten una vida autònoma en un àmbit més afectiu, segur i digne”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here