Oltra diu que el Centre de Dia de l’antic economat de Sagunt podria incloure’s en el Pla d’Infraestructures Socials


0
1790
Imatge de la visita de Mónica Oltra a l'Ajuntament de Sagunt

Tant la vicepresidenta com l’alcalde de Sagunt afirmen que el nou servei «donarà resposta a les necessitats de les veïnes i veïns del municipi»

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha anunciat que en 2020 Sagunt «veurà reforçats els seus serveis socials ja que l’increment en el pressupost d’aquestes partides anirà destinat als municipis de més de 50.000 habitants», que són els que actualment presenten majors necessitats.

Així ho ha explicat la vicepresidenta després de la trobada que ha mantingut amb l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i l’equip municipal de serveis socials a quines ha felicitat «pel seu bon fer i perquè són un exemple de professionalitat i compromís». A la trobada ha assistit també el director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan.

La vicepresidenta ha visitat també l’edifici de l’Economat d’Alts Forns del Port de Sagunt on es construirà un centre de dia i l’ampliació del CEAM que s’ha quedat molt limitat pel gran nombre d’usuaris i per la gran demanda que té.

Tant la vicepresidenta com l’alcalde de Sagunt han coincidit en la importància d’aquest projecte que «donarà resposta a les necessitats de les veïnes i veïns del municipi».

La vicepresidenta ha explicat que donades les necessitats i segons l’avançat del projecte de Port de Sagunt «hi ha la possibilitat que s’incloga en el Pla d’Infraestructures Socials de la Conselleria, Diputació de València i ajuntaments»

Aquest pla es basa en el treball conjunt de les administracions i en la col·laboració, cooperació i lleialtat institucional per a crear recursos en aquells municipis on existeixen necessitats socials de les persones més vulnerables.

Així, els municipis col·laboren amb la cessió de sòl o d’infraestructures a rehabilitar, la Diputació s’encarrega de l’obra i és la Conselleria d’Igualtat qui es fa càrrec de l’equipament dels mateixos i del concert de places.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here