Oltra afirma que el nou centre de malalts d’Alzheimer d’Albaida oferirà atenció “integral i especialitzada”

0
1081
Mónica Oltra ha visitat Albaida

La vicepresidenta mostra el seu suport a la campanya ‘La Dóna i la festa’ d’Albaida per a reivindicar el paper de les dones en les festes del municipi

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha assenyalat que el nou centre de dia per a persones amb malaltia d’Alzheimer d’Albaida “oferirà una atenció integral especialitzada a les persones usuàries i a les seues famílies”, i ha assegurat que la seua posada en marxa “donarà resposta a una demanda llargament reivindicada per l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer i altres demències de la Vall d’Albaida (Afmava)”.

La vicepresidenta ha visitat a Albaida les obres d’aquest nou recurs que comptarà amb una capacitat per a 50 persones i que disposarà d’àmplies instal·lacions i espai a l’aire lliure. Es tracta d’un projecte conjunt de l’ajuntament d’Albaida, Caixa Ontinyent i Afmava.

Oltra ha assenyalat la importància de la “col·laboració” entre institucions per a donar resposta “a les necessitats i l’atenció als sectors de la societat més vulnerables”, i ha assenyalat que, una vegada acabades les obres, la conselleria finançarà “l’equipament del mateix i el manteniment de les places” a través de les línies nominatives per al finançament de residències i centres d’entitats locals.

Durant la seua visita a Albaida, la vicepresidenta ha mantingut una reunió amb l’equip base dels serveis socials de l’Ajuntament d’Albaida, als qui ha felicitat per la gran labor que exerceixen en l’execució d’expedients en l’àrea de la dependència “amb prop del 90% de les persones en situació de dependència ateses”.

Oltra ha visitat també la residència per a persones majors en situació de dependència La nostra Senyora del Remei del municipi, on ha anunciat l’ampliació del centre “per a millorar alguna de les seues instal·lacions i la qualitat i el benestar dels seus residents”.

La Dóna i la Festa

D’altra banda, la vicepresidenta ha mostrat el seu suport a la campanya ‘La dóna i la festa’, posada en marxa a Albaida amb motiu de les festes patronals que s’estan celebrant aquests dies i que promouen “el paper protagonista de les dones en les festes”.

A més, ha destacat la iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament contra les agressions sexistes i ha reivindicat unes festes “per a viure-les amb llibertat i seguretat i per a compartir alegries”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here