Olocau consolida la seua l’oferta cultural amb la col·laboració de la Diputació

0
2015
Olocau
Jaciment ibèric del Puntal dels Llops.

La Diputació de València ha anunciat que l’estreta col·laboració institucional entre l’ajuntament de la Vila d’Olocau i el Museu de Prehistòria de la Diputació, adscrit a l’àrea de Cultura de la corporació, ha permès la gestió d’un modèlic servei de visites guiades gratuïtes al jaciment ibèric del Puntal dels Llops. Entre 2013 i 2019, s’ha comptat amb l’assistència de més de 50.000 visitants, posicionant així la vil·la en l’àmbit turístic.

Així mateix, segons indiquen les mateixes fonts, l’existència d’una Col·lecció Museogràfica del Puntal dels Llops en la Casa de la Senyoria d’Olocau, completa la informació respecte a la cultura ibera i permet una lectura actualitzada de la investigació sobre este període. La col·lecció, centrada en el jaciment del Puntal dels Llops, presenta la vida quotidiana de les persones que van ocupar este lloc per mitjà de la informació de les investigacions arqueològiques. Ha estat visitada ja per més de 25.000 persones des de 2013.

Per al diputat de cultura, Xavier Rius, “el pas del temps i l’aposta sostenida de l’ajuntament i el Museu de Prehistòria de València, estan convertint a Olocau en un referent de la cultura ibera, i un indret amb molts al·licients que paga la pena visitar”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí