Oliva, Xeraco i Xeresa participaran en la manifestació a favor de l’agricultura a València el 14 de febrer

0
1676
Oliva, Xeresa, Xeraco
Cartell de Xeraco.

Els ajuntaments d’Oliva, Xeraco i Xeresa se sumen i donen suport a la mobilització a favor del camp valencià i de tots els agricultors del nostre territori que es troben en una situació molt difícil i complicada i que després de tantes mesures restrictives i acords perjudicials ja han arribat a una situació límit i insostenible.

Per aquest motiu, des dels ajuntament d’Oliva, Xeraco i Xeresa es posarà a disposició de la ciutadania un autobús gratuït per tal d’assistir el divendres, 14 de febrer, a la manifestació-tractorada a favor de l’agricultura valenciana, que tindrà lloc a València i que s’iniciarà a les 10 hores.

L’eixida de l’autobús des d’Oliva està prevista cap a les 8.30 h des del passeig de Lluís Vives i, abans, caldrà passar pel Departament d’Agricultura per realitzar la inscripció prèvia. A Xeraco, està prevista també a les 8.30 h des del poliesportiu i a Xeresa a les 8 h des de la parada de bus de l’avinguda del Mar.

La tractorada de protesta està organitzada pels col·lectius agraris que formen part d’ASAJA a la Comunitat Valenciana, La Unió de Llauradors i Ramaders (LA UNIÓ) i La Unió de Xicotets Productors (UPA-PV).

La marxa s’iniciarà amb una concentració de tractors en el passeig de l’Albereda de València, i el recorregut acabarà a la plaça del Temple, a les portes de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí