Oliva treballa per l’ordenació del territori a través de la minimització d’impacte ambiental

0
2306

La vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell; i el regidor de Planejament Urbanístic de la ciutat, Miguel Monzonís; s’han reunit amb el director general d’Urbanisme, Vicent García Nebot; per posar en comú els avanços en matèria d’ordenació urbana.

Segons les conclusions amb què han treballat els dos dirigents polítics d’Oliva i després de la reunió amb Garcia Nebot, la vicealcaldessa ha manifestat la seua satisfacció per “seguir treballant a donar solucions urbanístiques del segle XXI a problemes i situacions irregulars que anaven arrossegant-se des de fa anys i sotmetien a la nostra ciutat a un ordenament poc considerat amb l’impacte mediambiental. Entenem aquest procés com una oportunitat, ja que Oliva és un dels municipis amb més vivendes amb especial casuística pel seu sòl i que pot quedar regulada. A més, les inversions de caràcter públic ens permetran fer més amables alguns sectors i portar serveis a algunes zones que d’altra manera no es podrien desenvolupar, com ara enllumenat públic o sistema de clavegueram”, ha declarat Morell.

Oliva
Un dels moments de la reunió.

Des del punt de vista de la regeneració urbanística, Monzonís ha indicat que “s’està fent una detecció i ubicació en el mapa de cada una de les vivendes objecte de regularització, per veure quin és el millor encaix, bé siga individualment o en agrupació de vivendes, segons el cas, i garantir el procés de minimització d’impacte ambiental. Aquesta regularització naix del criteri de sostenibilitat, protecció al medi ambient i sanejament dels vessaments de les vivendes fora d’ordenació, ja que moltes d’elles no tenen el correcte sistema de depuració d’aigües; no es tracta de permetre nous habitatges, sinó que els ja existents realitzen les adaptacions necessàries per a reduir l’impacte ambiental”, ha explicat l’edil de Planejament Urbanístic d’Oliva.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí