Oliva tindrà per primera vegada una gran festa de Cap d’Any al parc de l’Estació

0
759

El regidor de Festes i Comerç, Mercats i Consum d’Oliva, Pepe Salazar, va avançar, mitjançant les seues xarxes sociales, la principal novetat pel que fa a la programació de Nadal i Reis d’enguany a Oliva.

Es tracta d’una gran festa per a la Nit de Cap d’Any que tindrà lloc al parc de l’Estació, dilluns 31 de desembre a partir de les 23.30 h. La celebració, tal i com ha assegurat l’edil, constarà d’una macrodiscomòbil amb la presència dels DJ’s Pascal Renolt i Albert i pantalla gegant per poder vore les campanades a les 12 de la nit, amb la finalitat de celebrar l’arribada de l’any nou, i que els joves i menys joves no tinguen la necessitat d’agafar el vehicle per anar fora d’Oliva, en una nit com esta, amb la perillositat que això comporta.

Cartell de presentació de la festa de Cap d’Any.

Com que és la primera vegada que s’organitza una celebració d’estes característiques, i no se sap la quantitat de gent que pot acudir, prèviament a les campanades es repartirà, de forma gratuïta, els 12 grans de raïm més una bossa de cotilló a les primeres 500 persones que s’acosten al parc de l’Estació. I també després de les 12, durant el transcurs de la festa, es repartiran regals des de l’escenari per als assistents.

Salazar es va mostrar satisfet per la nova festa programada, assegurant que “volem que les nostres celebracions siguen per a tots els públics, i consideràvem que el públic més jove estava un poc orfe de festa. Tenim els Mercats de Nadal i les Cavalcades del Carter Reial i dels Reis Mags per a tota la família i per al públic adult i infantil, però els joves no tenien cap festa per a ells. Ara podran dir que també per Nadal tenen una bona festa al seu poble. Encara que estic segur que la festa també agradarà, i molt, a un públic més major”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Fomento anuncia que reforzará el asfalto de la autopista AP-7 y confirma que será gratis a partir del 1 de enero

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here