Oliva suspén els rebuts de les plusvàlues

0
1168

El regidor d’Hisenda, Miguel Monzonís, s’ha reunit d’urgència amb els tècnics del Departament d’Hisenda, per tal d’abordar la situació que ha provocat la decisió del Tribunal Constitucional de declarar inconstitucional alguns articles de la Llei d’Hisendes Locals.

La decisió declara com a nul l’article 107.1, el segon paràgraf, 107.2.a) i 107 .4 del text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, i que per tant afectarà la ciutadania.

Oliva
Ajuntament d’Oliva.

Per aquesta raó, segons indiquen fonts municipals, després de la reunió de caràcter urgent, els tècnics i el regidor han decidit suspendre el rebut de les plusvàlues de caràcter immediat per a totes aquelles persones que ja han girat el rebut o hagen de fer-ho en breu. També podran presentar recurs aquelles persones que hagen girat el rebut fa pocs dies, perquè se’ls aplique aquesta mesura preventiva.

Segons indiquen les mateixes fonts, aquesta mesura de l’ajuntament d’Oliva es pren a instàncies de la nota simple emesa pel TC, i a l’espera que es puga analitzar la sentència definitiva sobre l’impost de l’increment del valor dels terrenys, entre altres bases imposables d’aquest tribut.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí