Oliva signa un nou acord de col·laboració amb l’IES Gabriel Císcar per desenvolupar un Programa d’Aula Compartida

0
689
Oliva
Un dels moments de la signatura del conveni.

La sala de comissions de l’ajuntament d’Oliva ha acollit la signatura d’un nou acord de col·laboració entre la regidora d’Educació, Ana Morell, i el director de l’IES Gabriel Císcar, Xavier Gregori. Aquest conveni és una continuació del treball realitzat en anteriors cursos per l’equip docent del centre i que ara s’ha renovat amb la signatura del nou document.

Segons indiquen fonts municipals, en aquest acord es contempla el Programa d’Adaptació Curricular que l’IES té elaborat dins del seu propi Pla d’Actuació per a la Millora del centre. Aquest programa es basa en l’atenció a la diversitat i fomentant la inclusió educativa amb tres finalitats primordials: reduir l’absentisme i previndre l’abandonament escolar; reforçar les competències clau i les aptituds per a la prevenció de comportaments disruptius i potenciar la incorporació al món laboral.

Per altra banda, apunten des del consistori, també es pretén oferir un espai alternatiu que millore l’experiència educativa de l’alumnat i optimitzar el seu desenvolupament personal, social i emocional.

Gregori ha remarcat la importància de continuar treballant conjuntament, des de l’Àrea d’Educació i ha agraït a la regidora la seua predisposició des del minut zero en què va prendre possessió del càrrec, “per poder assolir els objectius marcats en aquest programa ambiciós que hem realitzat des del curs 2016/17 i que ha suposat un èxit, no tant per la quantitat de persones a les quals hem pogut ajudar, sinó pel fet d’haver aconseguit recuperar a alumnat desmotivat o sense objectius clars en la seua vida i que ara, almenys continuen estudiant al centre, més enllà de l’edat mínima exigible.”

Per la seua banda, Morell ha posat en valor la tasca realitzada per l’equip docent. “Des de la primera reunió que vaig tindre amb l’equip directiu de l’IES Gabriel Císcar em vaig quedar gratament sorpresa i molt satisfeta del treball realitzat en aquests darrers cursos. I en especial en matèria de prevenció de l’absentisme escolar. Vull manifestar la meua admiració per la professionalitat i vocació amb què el professorat i tot l’equip docent treballa per a recuperar l’alumnat amb més dificultats i com ho fa a través d’aquest Programa d’Adaptació Curricular que té la forma de taller de teatre, però que en realitat és la manera amb què aconsegueixen que l’alumnat puga expressar les seues emocions, amb la dificultat que això comporta a determinades edats i en etapes de la vida,” ha indicat la regidora.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here