Oliva signa els convenis de col·laboració amb les Festes patronals que arriben als 3.000 euros cadascun

0
847
Signatura del conveni amb els Festers de Sant Francesc d’Assís.

L’ajuntament d’Oliva ha aprovat definitivament els convenis de col·laboració amb les Festes patronals més les festes del Santíssim Crist de Sant Roc. En els tres casos, la subvenció a les festes arriba als 3.000 euros cadascuna, 1.000 euros més que l’any passat.

El regidor de Festes, Pepe Salazar, primer amb el president de la Junta de Festes del Crist, Javier Català Bertomeu (Rector de Sant Roc); després amb el president dels Festers de Sant Francesc d’Assís, Germán Oltra Llácer (Rector de Sant Francesc); i finalment amb el president dels Festers de Nostra Senyora del Rebollet, Fernando Cremades Costa (Rector-plebà de Santa Maria); ha signat els tres convenis de col·laboració entre el consistori i els responsables de les festes patronals d’Oliva.

Segons Pepe Salazar, “en 2016, quan vam recuperar les subvencions a les nostres festes més tradicionals ja vam dir que la intenció era anar incrementant l’ajuda municipal en la mesura del possible, i així ho hem fet. Les nostres festes patronals, el Rebollet i Sant Francesc, i també les del Crist, tenen una gran rellevància per a la població. A més, celebren una gran quantitat d’actes oberts a tota la ciutadania, no només per als festes, que mereixen tot el nostre respecte i suport. Oliva no seria la població que és sense les Creus de Maig del Crist, el trasllat de Santa Clara o la Romeria al castell del Rebollet, per no parlar de les Albades, els Festivals o les Processons”.

Els convenis estableixen també que els festers han de presentar un Projecte d’Actuació i també la justificació de les activitats realitzades. A més han de realitzar totes les publicacions de cartelleria, fullets, llibrets de la festa i qualsevol altre element escrit, visual i/o sonor en valencià. O en tot cas, el valencià ocuparà una posició de preferència sobre la resta de llengües utilitzades. Pel que fa a Internet, adreces webs i xarxes socials, s’aplicarà el mateix criteri.

L’entitat festera haurà també de contractar una assegurança de responsabilitat civil per tal de poder fer front a eventuals indemnitzacions per danys a tercers.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here