Oliva rep una subvenció de la Generalitat per a millorar l’equipament i la instal·lació del Mercat Municipal


0
1901
Oliva
Un dels moments de la visita al mercat.

L’ajuntament d’Oliva ha informat que l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum ha rebut una subvenció de 50.000 euros de part de Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a finançar les obres de reforma en el Mercat Municipal i millorar la infraestructura destinada al mercat de venda no sedentària.

Segons indiquen fonts municipals, el Mercat Municipal d’Oliva compta amb un projecte de renovació per millorar l’equipament i les instal·lacions, que pretén millorar la protecció contra incendis, l’extracció de fums, l’equipament de climatització i les lluminàries d’emergència. A més, comptarà amb la incorporació d’una màquina fregadora, cistelles per a la compra, panells modulars per a la sala auxiliar i mobiliari de serveis complementaris.

La subvenció concedida és de 50.000 euros, que ajudarà en el projecte de renovació del Mercat Municipal d’Oliva que té un pressupost total de 75.471 euros. “Amb aquestes millores, el Mercat Municipal s’adaptarà a les noves normatives i, a més, es modernitzarà amb la incorporació d’equipament de neteja i desinfecció, la millora de la ventilació, amb un sistema d’extracció de fums per afavorir les cafeteries del mercat, i l’adequació d’una zona de lactància i canviador per a nadons” ha assegurat Yolanda Balaguer.

Des del consultori assenyalen que aquesta subvenció forma part de la convocatòria anticipada per a l’exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat del mercat a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here