Oliva rep una subvenció de 80.000 euros per les inversions fetes en comerç durant la pandèmia

0
757
Oliva
La regidora amb la presidenta d'ACCO.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l’ajuntament d’Oliva 80.519,02 euros per a cobrir les despeses realitzades per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balgaguer, a conseqüència de la COVID-19.

La regidora Yolanda Balaguer ha afirmat que «des del primer moment hem treballat per salvar el nostre comerç i hem mobilitzat tots els recursos que teníem a la nostra disposició. Ens complau moltíssim que la Generalitat haja reconegut l’esforç amb aquesta subvenció, i seguirem treballant per mantindre actiu el nostre teixit comercial, que és l’ànima de la nostra ciutat».

Les inversions fetes en aquest sentit “han comprés des de mesures de prevenció i higiene per a comerciants i consumidors, material i infraestructura necessaris per a l’obertura del mercat dels divendres fins a campanyes de promoció del comerç local”.

Cal destacar, entre totes les inversions, la creació de l’aparador digital del comerç local, jocompreaoliva.es, i la campanya de xecs per al foment del consum, que han tingut una gran acollida per part de la ciutadania, segons apunten fonts municipals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí