Oliva renova la campanya de xecs “comtemambtu” (segona fase) per a incentivar el comerç local


0
800
Oliva
Un dels moments de la signatura.

L’ajuntament d’Oliva ha informat que la Junta de Govern Local ha aprovat per unanimitat una subvenció extraordinària de 100.000 €, per a la implementació dels xecs “comptemambtu” (segona fase) per a la reactivació del comerç local, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO).

“Vista la necessitat d’incentivació del consum local a causa de la situació sanitària que seguim patint en tots els sectors econòmics, des del Departament de Comerç, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva, hem volgut tornar a posar els xecs a disposició dels comerços per tal de recolzar-los en l’increment de les vendes i augmentar l’atracció dels clients cap al comerç local” ha assegurat la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer.

A més, la regidora ha afirmat que “aquesta campanya ha tingut el suport de tota la corporació municipal des del principi, per tal d’afavorir al comerç local, i en concret, aquesta segona fase va ser proposada i recolzada en un dels anteriors plenaris”.

Segons indiquen fonts municipals, es posaran en circulació 4.750 xecs per valor de 40 €, al voltant de 200.000 € que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya. Dels 40 €, el client pagarà sols 20 € i l’ajuntament finançarà els altres 20 €. “En breu informarem els comerços de l’inici de la campanya perquè puguen adherir-se i les dades en què la campanya estarà activa” ha conclòs Balaguer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here