Oliva reforma el seu Trinquet Municipal per solucionar els problemes de filtracions d’aigua

0
827
Oliva
Yolanda Navarro, regidora d'Esports.

La Conselleria d’Educació Cultura i Esport ha concedit una subvenció de 38.236 € que ha permés solucionar la problemàtica que hi havia al Trinquet Municipal. L’ajuda ha cobert el 80 % del pressupost de remodelació i la resta l’ha abonada l’aportació municipal, a través de la Regidoria d’Esports.

El Trinquet Municipal, localitzat al Complex Esportiu Municipal, des de la seua construcció, ha tingut problemes de filtracions d’aigua a la paret lateral (nord-est) de 72 m de longitud, de formigó, on existien nombroses esquerdes, així com filtracions a la coberta superior, segons apunten fonts municipals.

“Les reparacions han consistit en el muntatge de panels tipus sandvitx (amb aïllament interior), que atenuarà els efectes del canvi de temperatures sobre el mur, i també ha millorat la imatge exterior del Trinquet”, assenyalen les mateixes fonts.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que amb aquesta subvenció i l’aportació de l’ajuntament d’Oliva s’ha aconseguit donar solució a una problemàtica estructural existent des de construcció de l’edifici. Es tracta d’una reivindicació del Club de Pilota d’Oliva, que es va fer saber a la Regidora d’Esports en diverses reunions.

Navarro també ha agraït a la Direcció General d’Esports aquesta línia de subvencions que ajuden considerablement a les institucions locals a reformar, millorar o adaptar les instal·lacions esportives.

“Des de la Regidoria d’Esports ja havia traslladat anteriorment al Club de Pilota Valenciana aquesta subvenció, i el club va rebre la notícia amb molta satisfacció, ja que es tractava d’una reforma molt necessària per al bon funcionament diari del Trinquet”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here