Oliva recull quatre “Q de qualitat” en l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola

0
2580
Oliva
Un dels moments del lliurament.

La Galeria de Cristal del Palacio de Cibeles va acollir la Gala de la Noche Q on l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola entregava els premis, les “Q de qualitat”, a totes aquelles persones, empreses o institucions que hagueren destacat per la promoció de la qualitat turística.

Enguany l’ajuntament d’Oliva ha destacat pels quatre guardons: a l’oficina de Turisme del municipi, al Museu Etnològic, al Museu Arquitectònic i al Museu de la Casa de Maians.

L’alcaldessa, Yolanda Balaguer; el regidor de Turisme, Kino Calafat; i el regidor de Museus i Patrimoni Artístic, Julio Llorca; van ser els encarregats de recollir aquestes distincions que acrediten el màxim rigor en l’àmbit de la gestió de la qualitat dels serveis turístics.

L’acte va ser presidit pel president de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, que va reivindicar el paper del turisme espanyol en els temps tan complicats com els que estem vivint amb la crisi sanitària.

Per la seua part, l’alcaldessa, Yolanda Balaguer, ha destacat l’aposta per la qualitat del nostre entorn, del patrimoni i la cultura. “Com a representant d’Oliva no em cansaré de promoure i invertir en el nostre Turisme, els sectors que el consoliden i donar suport a totes les iniciatives que sumen i ens aporten les millores que Oliva es mereix”, ha comentat Balaguer.

El representant del departament de Turisme, Kino Calafat, ha agraït el reconeixement per un gran treball i ha destacat que “aquests distintius és la mostra de tot l’esforç i un al·licient perquè es continue treballant en aquestes línies, amb la finalitat d’aportar valor al nostre municipi com a destinació turística”. Per la seua banda, el regidor de Museus i Patrimoni Artístic, Julio Llorca, ha destacat que “és un reconeixement que dóna valor als nostres museus i ens incentiva a continuar millorant els altres espais museístics, patrimonials i culturals”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí