Oliva promociona la cuina marinera amb la ‘Setmana del Peix’ del 22 al 29 de març

0
680
Ajuntament d'Oliva.

L’ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb Gastroliva, ha presentat la primera edició de la ‘Setmana del Peix’, set dies en què els productes mariners seran els protagonistes en 11 bars i restaurants del municipi.

Els restaurants participants són Bar Iri El Roig, Bar Restaurant Paco Soqueta, Les Dos Llunes, El Pelut, El Lloc, Nou Celler, Ca Dubi, La Sota, M´Encanta, Restaurant Font Salada i Tasca Olivense.

Ajuntament d’Oliva.

Del 22 al 29 de març, aquests 11 restaurants oferiran un menú variat amb els productes de la mar com a fil conductor. Entre els plats que es podran degustar aquesta setmana hi ha propostes tan suggeridores com: Abadetjo fumat amb tomaca natural, pistatxos i pols d’olives negres; Crêppe de calamar en la seua tinta; Suquet de lluç i gamba; Suprema d´abadetjo amb carpaccio de gamba i vinagreta de cítrics o els diferents arrossos caldosos, secs o melosos, segons indiquen fonts municipals.

El menú consta de dos entrants, plat principal, postres, café i una beguda per 18 euros. És imprescindible realitzar reserva prèvia en els restaurants, encara que es podrà fer fins al mateix dia abans de les 12h. El menú se servirà per a dues persones com a mínim.

Segons el regidor de Turisme de l’ajuntament d’Oliva, Joaquín Calafat, “aquestes jornades gastronòmiques posen de manifest, una vegada més, la solidesa del nostre patrimoni gastronòmic i el potencial dels nostres bars i restaurants com a element de dinamització de l’economia local en un moment tan complicat per a l’hostaleria”. A més, -segons Calafat- “la varietat dels nostres productes i la, cada vegada més, professionalització dels hostalers, converteixen la nostra gastronomia en un recurs turístic de primer ordre”.
Per a concloure, el regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva ha afirmat que “a Oliva es menja molt bé i és la nostra obligació dotar a l’hostaleria d’eines per a poder avançar en innovació i sostenibilitat”.

La primera edició de la ‘Setmana del Peix’ d’Oliva s’emmarca en l’estratègia de promoció gastronòmica que s’està duent a terme des del departament de Turisme de l’ajuntament d’Oliva, una política que passa per promocionar la nostra cuina com a element diferenciador, convertint-la en una oportunitat per a enriquir les experiències turístiques i per a aconseguir un model turístic més sostenible i saludable, indiquen des del consistori.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here