Oliva programa el curs d’agrocompostatge per al divendres 25 de juny

0
633

La Regidoria d’Agricultura de l’ajuntament d’Oliva ha preparat un curs d’agrocompostatge organitzat per la Generalitat Valenciana, Universitat Miguel Hernández i el Projecte d’Investigació i Experimentació en Compostatge, AgroCompost.

Aquest curs tindrà lloc el 25 de juny, de 10 h a 14 h, en el Centre Polivalent, és totalment gratuït i té com a objectiu informar de la importància de la matèria orgànica, els beneficis de l’agrocompostatge, i com ser un bon compostador, segons indiquen fonts municipals.

Ajuntament d’Oliva.

Miquel Doménech, regidor d’Agricultura, ha assegurat que “aquest taller té la finalitat d’introduir a la gent en l’agrocompostatge i donar-li els mitjans i la informació per poder portar-lo a terme i així cuidar del nostre terme i per la sostenibilitat de la nostra agricultura”.

La gent interessada a participar s’haurà d’inscriure; ha de fer arribar un correu electrònic a excavacionesjancio@gamil.com, amb el nom complet, el DNI i un telèfon de contacte. També es pot inscriure telefonant al 620 268 602.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here