Oliva presenta el TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador amb la presència de l’esportista


0
646
Oliva
Un dels moments de la presentació.

El saló de Plens de l’ajuntament d’Oliva, ha acollit la presentació del TotalEnergies Gran Fondo Alberto Contador amb la presència de l’alcaldessa Yolanda Balaguer, els regidors d’Esports i de Turisme, Yolanda Navarro i Kino Calafat; l’esportista Alberto Contador; Luis Borho, director d’Oliva Nova; Susana Cima, directora de màrqueting Espanya de TotalEnergies; Josep Miquel Moya, director general d’Esports i Xisco Lliteras, Ceo 312 bike & tours.

L’esportista Alberto Contador, ha explicat els dos recorreguts: una Gran Fondo de 162 km i més de 3.000 metres de desnivell acumulat i una Media Fondo de 111 km i més de 1.900 m de desnivell. A més, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment i ha agraït el suport de tots els col·laboradors i patrocinadors.

La prova Gran Fondo arrancarà a les 8 h a l’Avinguda de Dalí i el format ‘Medio Fondo’ a les 9.30 h des de la mateixa localització. 3.000 participants recorreran les carreteres de València i Alacant acompanyats per Alberto Contador, un dels millors ciclistes de la història.

L’alcaldessa, Yolanda Balaguer, ha agraït un any més la confiança dels organitzadors per triar la nostra ciutat, i ha destacat el caràcter especial d’aquesta edició després de la situació pandèmica i la coincidència amb la setmana europea de mobilitat sostenible. «L’esport ha estat imprescindible per poder pal·liar els efectes físics i psíquics derivats de la fatiga pandèmica. Poder fer-ho de forma segura, gaudir practicant-lo i contribuir al creixement turístic i per tant econòmic, és una combinació perfecta. Sense cap dubte, és un honor rebre aquesta competició i esperem que el temps acompanye», ha conclòs Balaguer.

A més, com a principal patrocinador, en representació de TotalEnergies, Susuna Cima ha destacat la importància de l’esdeveniment com a exemple de mobilitat sostenible i protecció mediambiental. D’altra banda, Luis Borho, director d’Oliva Nova, ha agraït de nou l’acollida i èxit de l’esdeveniment i Josep Miquel Moya ha destacat la importància dels patrocinis i ha conclòs amb unes paraules d’ànim als participants de la marxa.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here