Oliva presenta el Concurs de Maquetes de Carretons

0
629
Oliva
Un dels moments de la presentació.

Les associacions veïnals, la del Barri del Pinet i la de Raval-Gerreria amb les Regidories de Participació Ciutadana i Comerç, Mercat i Consum de l’ajuntament d’Oliva, organitzen una alternativa a la tradicional baixada de Carretons; el Concurs de Maquetes de Carretons.

Segons indiquen fonts municipals, l’any passat no es va poder fer la tradicional baixada de Carretons i enguany les associacions han volgut proposar com a alternativa segura un concurs de maquetes, fetes amb materials sostenibles, per a continuar amb aquesta tradició de més de 10 anys. “Treballant en conjunt amb les associacions veïnals, vam estar generant idees per a veure com adaptàvem la tradicional baixada de carretons al moment que estem vivint. L’interés dels veïns era no perdre aquesta tradició, perquè té un recorregut de més de 10 anys i aporta molta vida als barris” assegura Josep Escrivà, regidor de Participació Ciutadana.

Les maquetes es podran entregar en el Bar El Pelut fins al 20 de juny. Les tres primeres classificades rebran un exemplar del llibre “Dotzena i mitja de llegendes del Pinet”. El president de l’Associació del Barri El Pinet, Lorenzo Jordá, ha comentat que “dins de les condicions i mesures permeses hem volgut continuar amb aquesta tradicional activitat familiar molt divertida, que consisteix a fabricar amb tota classe de material reciclat, un carretó”.

Les dues associacions han volgut animar a tot el municipi d’Oliva a participar en aquesta edició especial per tal de seguir amb aquesta activitat ecològica que aproxima la Fira del Motor al barri del Raval. “Ens fa moltíssima il·lusió poder fer aquesta activitat, ja que l’any passat no es va poder fer res per les condicions sanitàries, i ens agradaria que participaren associacions, famílies i veïns d’Oliva per a donar una continuïtat a aquesta tradició” comentava Victoria, representant de l’Associació del Barri Raval-Gerreria.

Des de la Regidoria de Comerç, Mercat i Consum, encapçalada per Yolanda Balaguer, s’ha donat suport a les associacions i “s’ha fet en un altre format per a continuar donant-li visibilitat dins la Fira del Motor, a aquesta activitat tan divertida i arrelada ja en el nostre poble. Les dues associacions tindran exposades, en un estant, totes les maquetes entregades, que es podran veure en l’horari de la Fira”, ha afegit Balaguer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here