Oliva presenta el cicle de visites guiades per a conéixer l’exposició sobre el poeta «Brines en ruta»


0
1221
Oliva
Un dels moments de la presentació.

La Fundación Francisco Brines, en col·laboració amb la Regidoria de Museus i Patrimoni Artístic de l’ajuntament d’Oliva, i la Generalitat Valenciana, ha programat el cicle Brines en ruta: la certidumbre de la poesía amb sis visites guiades gratuïtes al voltant de la mostra inaugurada al juliol en el Museu Etnològic, que romandrà fins al 31 d’octubre.

L’activitat, que serà tots els dissabtes de l’11 de setembre al 16 d’octubre, a les 17.30 h, proposa també una ruta literària pels escenaris del centre històric d’Oliva lligats íntimament a Francisco Brines, com ara l’Enginy del Sucre —actual subseu de la Fundació—, la plaça de la Bassa i el carrer de les Moreres, on s’ubica la seua casa natalícia.

L’itinerari, conduït per Cristina Colomar i Carmina Desena, de Rodamon en acció, combinarà la lectura de textos i l’evocació de les vivències més personals del Premio Cervantes, i acabarà en el museu, amb una visita comentada per l’exposició que li ret homenatge.

El regidor de Museus i Patrimoni Artístic, Julio Llorca, ha comentat que aquesta activitat “és una manera de presentar al Fill Predilecte d’Oliva, el seu entorn i la seua obra. Brines enaltia el municipi i amb aquesta ruta es pretén difondre el seu llegat”.

La participació és gratuïta, però cal inscripció prèvia per formulari fins a completar l’aforament normatiu de 15 persones per grup.

Per a assistir-hi serà necessari rebre la confirmació de reserva i caldrà seguir les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries: ús obligatori de mascaretes durant tot el recorregut i de gel hidroalcohòlic a l’entrada del museu, així com mantindre una distància interpersonal mínima d’1,5 metres que no s’aplicarà entre persones convivents.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here