Oliva prepara una jornada formativa sobre la higiene en el camp

0
1102

La Regidoria d’Agricultura de l’ajuntament d’Oliva ha presentat el curs «Normes d’higiene en el camp i en l’emmagatzematge de productes fitosanitaris, registre (REGEPA) i quadern d’explotació» organitzat per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Aquesta jornada formativa, que realitzarà Ana Tarin, tècnica del Servei de Seguretat i Control de Producció Agrària, està programada per al dijous, 21 d’octubre, de 18 h a 20.30 h, al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Ajuntament d’Oliva.

“Des d’Agricultura hem portat a terme durant tot l’any una série de cursos formatius per a la gent interessada en el sector. Aquest curs té l’objectiu de mostrar la importància de la higiene en el camp, i com portar un control de materials”, ha comentat Miquel Doménech.

Segons indiquen fonts municipals, les places per a aquest curs són limitades, per tant, les persones interessades a participar en aquesta formació, s’hauran d’inscriure enviant un correu a olama@oliva.es o cridant al 962 850 250.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here