Oliva posarà en marxa el taller d’ocupació “Centelles” amb el suport de Labora

0
1471

El departament d´Ocupació i Empresa (ADL) posarà en marxa el sisé taller d’ocupació “Centelles Oliva”. El Servei Valencià d´Ocupació i Formació (Labora) ha concedit a l’Ajuntament una subvenció de 480.412 euros per a dur a terme un aquest projecte que compta amb dues especialitats professionals, que són Repoblacions Forestals-Activitats auxiliars en conservació i Instal·lacions-manteniment de jardins i zones verdes.

En total, segons apunten fonts municipals, 20 alumnes podran realitzar aquest taller d’ocupació al llarg de dotze mesos (equivalent a 1.920 hores de formació) amb un contracte remunerat per a la formació i l’aprenentatge. El taller també suposarà la contractació de personal tècnic i docent com ara un director, dos professors (un per cada especialitat) un professor de suport, i un auxiliar administratiu.

Ajuntament d’Oliva.

“A partir d’ara totes les persones que vulguen participar-hi han de sol·licitar cita al seu espai Labora per poder comprovar si estan inscrits amb els codis corresponents per poder ser inclosos dins d´aquesta oferta. Una vegada es conforme el llistat corresponent, una comissió tècnica baremarà les sol·licituds per poder entrar a formar part del taller”, informen des del consistori.

Els interessats hauran d’estar inscrits prèviament com a demandants d’ocupació en Labora. De la mateixa forma, els sol·licitants hauran d’estar registrats en les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes (codi AGAR0309), repoblacions forestals i tractaments silvícoles (codi AGAR0208), activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria (codi AGAO0106) i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (codi AGAO0206).

Els alumnes destinataris del programa hauran de complir els requisits mínims següents: tindre vint-i-cinc anys o més, ser desocupat, és a dir persona demandant d’ocupació no empleada, registrada en el Labora, i complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge. Tindran la consideració de col·lectius prioritaris: dones, en especial víctimes de violència de gènere; persones amb discapacitat; persones en situació de risc/exclusió social; persones majors de 55 anys; persones amb baixa qualificació i persones en atur de llarga durada.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Oliva celebra de l11 al 13 de gener el 20 Aniversari de la recuperació de les Calderes en el Porrat de Sant Antoni

Segons el regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat, “l’objectiu principal del taller és millorar l’ocupabilitat de persones en l’atur a Oliva, a través del projecte de millora de la vegetació natural i condicionament d’espais”. A més, Calafat ha insistit en la importància de “millorar la qualificació professional de la persona beneficiària, i alhora afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here