Oliva posa en marxa un nou portal d’ocupació com a eina d’intermediació laboral

0
2001

El Departament d’Ocupació i Empresa de l’ajuntament d’Oliva ha anunciat la posada en marxa d’una nova eina per a la promoció de l’ocupació local i la gestió del talent per part de les empreses locals i comarcals.

Segons indiquen fonts municipals, aquesta nova pàgina web aposta per una comunicació directa i eficaç entre les empreses i les persones que busquen treball, amb l’objectiu de facilitar el contacte entre empreses i treballadors i que permet creuar les dades de tots dos per a agilitzar la cerca d’ocupació o d’un treballador concret.

Ajuntament d’Oliva.

Amb el nou web municipal “es podran interconnectar ciutadans/es que es troben cercant feina amb aquelles empreses, pimes o autònoms que necessiten incorporar nous treballadors”, ha subratllat el regidor del departament d’Ocupació i Empresa, Joaquin Calafat.

Les mateixes fonts expliquen que l’avantatge del sistema és que es produeix un intercanvi continu i ràpid de dades, la qual cosa permet agilitar la localització d’un lloc de treball per part del qui busca ocupació i, al mateix temps, l’empresari compta amb el suport del departament i el treball de l’ADL Oliva.

Calafat també ha remarcat la predisposició de les empreses locals per a fer servir aquesta eina en la seua recerca de personal i la necessitat de generar “aquest servei per tal de dinamitzar l’oferta d’ocupació a Oliva”.

Aquest web disposa de tres seccions ben diferenciades, encara que totes elles interconnectades entre si. La primera està dirigida a empreses, pimes o autònoms, i seran elles mateixes que podran donar-se d’alta i publicar, quan ho necessiten, ofertes de treball, indicant quins perfils professionals són els que busquen en cada moment.

La segona secció del web està dirigida a les persones que estan buscant feina. A través d’aquesta secció aquestes persones podran pujar els seus currículums per tal que puguen ser visibles per a les empreses, pimes i autònoms que prèviament s’han donat d’alta en aquest servei. Així mateix, podran consultar les diferents ofertes de treball que es publiquen al web per part d’aquestes empreses, del mateix ajuntament, ofertes de Labora, o inclús cursos formatius gratuïts que s’ofereixen a persones desocupades.

La tercera secció del web és una secció fixa, on des del Departament d’Ocupació i Empresa es publicarà, de forma regular, informació relacionada amb els programes de foment d’ocupació subvencionats per Labora, com ara el EXPLUS 2022 (contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys), EMPUJU 2022 (per a menors de 30 anys), els Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides…

«Una part important d’aquesta secció també desenvolupa tots els Programes de formació, mixtes de formació i ocupació com ara Tallers d’Ocupació, programa mixt d’ocupació i formació per a millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades amb dificultats d’inserció laboral o que pertanyen a col·lectius vulnerables», expliquen des del consistori.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí