Oliva posa el punt i final a la crisi de govern amb una reestructuració de les delegacions

0
862
David González, alcalde d'Oliva.

L’alcalde d’Oliva ha procedit a realitzar canvis en determinades àrees de responsabilitat de govern, una vegada finalitzada la ronda de reunions amb els grups polítics de l’oposició, i després que hagen declinat definitivament l’oferiment de l’Alcaldia per a assumir delegacions.

En concret, els canvis són: Rosana Miñana assumeix la delegació d’Esports, que suma a la d’Ocupació i Empresa, que ja ostentava.

Vicent Canet assumeix la delegació d’Ordenació del Territori, que suma a Hisenda i Patrimoni, Centre Històric i Patrimoni Arquitectònic, que ja ostentava.

Imma Ibiza assumeix la delegació d’Agricultura, que suma a Medi Ambient i Cicle Integral de l’Aigua, Salut Pública, Activitats, i Modernització de l’Administració, que ja ostentava.

L’alcalde recuperarà les competències de Recursos Humans i Contractació, i continua també al càrrec d’aquelles àrees actualment no delegades, com ara Obres i Serveis, i Seguretat Ciutadana.

Pel que fa a les delegacions de la resta de membres amb responsabilitats de govern, aquestes no es veuen alterades, que recordem que són:

Alejandro Salort: Benestar Social; Joventut.

José Salazar: Comerç, Mercats i Consum; Festes.

Enric Escrivà: Cultura, Música i Biblioteques; Museus i Patrimoni Artístic; Comunicació.

Yolanda Pastor: Educació; Participació Ciutadana, Dona i Gent Gran.

Mireia Morera: Turisme i Platges.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here