Oliva organitza un viatge a la manifestació de Madrid per defensar el camp i la ramaderia

0
1569

La Regidoria d’Agricultura de l’ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració d’AVA, ha anunciat un viatge a la manifestació de Madrid del pròxim 20 de març «per la supervivència de l’agricultura i ramaderia, de la caça, del nostre camp i la cultura i les seues tradicions». Aquest servici serà totalment gratuït per a totes les persones agricultores.

Oliva
Ajuntament d’Oliva.

Des del Departament d’Agricultura es prega que la gent interessada s’inscriga per telèfon, o per correu electrònic, per a tindre un control i fer una gestió eficient i alhora saber la mida de l’autobús que cal llogar. La data màxima per a poder inscriure’s serà el dimecres dia 16 de març. I aquest servici serà totalment gratuït per a totes les persones inscrites.

El regidor, Miquel Doménech, ha explicat que l’agricultura i el món rural està sofrint problemàtiques que afecten el seu desenvolupament i sostenibilitat, i hem de posar tots de la nostra part. “Per això hem d’estar units i fer força cap a eixe camí més sostenible i de futur i que el nostre camp siga un lloc on es puguen mantindre els seus costums i tradicions”, ha assegurat Miquel Doménech.

Des de la Regidoria d’Agricultura s’han facilitat diverses línies telefòniques i correus electrònics de l’Ajuntament i d’AVA perquè tots els agricultors puguen realitzar consultes o aclariments.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí