Oliva ofereix 20 beques a joves estudiants a través del nou Programa ‘Oliva amb el Talent 2020’

0
179
Oliva
Un dels moments de la presentació.

El Departament d’Educació de l’ajuntament d’Oliva ha informat de l’obertura del termini per tal de presentar les instàncies per formar part del nou programa de l’ajuntament d’Oliva, denominat ‘Oliva amb el Talent 2020’, que enguany substitueix a la Dipu et Beca, que organitzava anteriorment la Diputació de València i que enguany no s’ha publicat.

Aquest programa s’ha presentat per part de la vicealcaldessa, Ana Morell; la regidora d’Educació, M.ª Josep Llorens; i la regidora de Joventut, Anna Mena.

“Nosaltres apostem per la nostra gent jove, i per això hem creat aquest programa. Un programa finançat amb diners del poble d’Oliva per a invertir en talent dels nostres joves. Joves que necessiten una oportunitat per a aprendre i treballar, perquè tot el seu treball en aquests mesos recaurà en benefici de la nostra ciutat” indicava la regidora d’Hisenda i vicealcaldessa, Ana Morell.

“Aquest nou programa, consignat al 100% a càrrec del pressupost municipal d’Oliva, farà possible que 20 joves olivers puguen realitzar pràctiques remunerades a l’Ajuntament d’Oliva durant dos mesos, i així poder gaudir de l’experiència d’acostar-se al món laboral prop de casa, en el seu municipi”, assenyalava la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens.

Les instàncies i les bases de la convocatòria es poden descarregar i consultar a la pàgina web municipal https://bit.ly/3hJzkAC i al tauler d’anuncis de l’ajuntament d’Oliva. Els estudiants interessats poden presentar la seua instància des del 23/06/2020 fins al 29/06/2020 a l’Oficina de Joventut ubicada al Casal Jove (carrer de Guillem de Castro, 10 al costat de la Creu Roja) en horari de 10.00 a 14.00 hores, amb cita prèvia, telefonant al 96 285 17 35.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Oliva cedeix definitivament a la Generalitat la parcel·la per al “Centre sanitari de Sant Francesc”

“Aquest programa fomenta l’ocupació de la gent jove i des del departament de Joventut el que volem es continuar treballant amb programes formatius i d’orientació laboral per cobrir les necessitats de la nostra població” explicava la regidora de Joventut, Anna Mena.

Cada beca està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals, a abonar en períodes vençuts. En aquells supòsits que impliquen un període inferior a un mes natural, serà la part proporcional corresponent.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here