Oliva obri el termini de la tercera convocatòria d’ajudes a la rehabilitació i reedificació de cases en el nucli antic

0
2353
Oliva
Un dels moments de la presentació.

L’ajuntament d’Oliva ha anunciat la tercera convocatòria de les ajudes a la rehabilitació i reedificació, previstes en el programa ARRU, i ja es poden presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica, o en el registre d’entrada del consistori.

«Des de l’Ajuntament continuem treballant perquè aquestes ajudes s’adapten a les necessitats de la ciutadania del nucli antic, destinant més pressupost a rehabilitació, ja que és la modalitat de més demanda en anteriors convocatòries» ha comentat l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer.

“En aquesta última convocatòria volem arribar a totes les persones que no van arribar a presentar les sol·licituds a temps en les convocatòries anteriors, i no deixar cap persona fora d’aquestes ajudes que contribueixen a millorar la qualitat de vida dels qui es reformen sa casa, però també fan que el nostre centre històric lluïsca millor”, ha assegurat la regidora d’Urbanisme, Ioana Sintimbrean.

Tota la informació relativa a la documentació a presentar, els terminis i les condicions es pot trobar ja en la pàgina de l’Ajuntament d’Oliva.

Segons expliquen fonts municipals, per a aquesta tercera i última convocatòria del programa ARRU, s’ha decidit destinar més diners a la rehabilitació i menys a la re-edificació, vist que en les anteriors convocatòries la majoria de sol·licituds eren per a la primera modalitat. Es pot sol·licitar l’ajuda per a obres realitzades des de l’1 de gener de 2021, i hauran d’estar acabades abans de l’1 d’octubre de 2022.

Tal i com apunten les mateixes fonts, en anteriors convocatòries s’han concedit 1.187.160 euros dels quals s’han beneficiat 70 famílies. A aquesta quantitat se sumen els 624.034 euros destinats a les obres de regeneració urbana de l’entorn de l’Escoleta El Caragol i el Carrer Sant Vicent.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí