Oliva llança el web InfoCoronavirusOliva que recull informació oficial sobre el coronavirus

0
854
Oliva
Web Ajuntament Oliva.

L’ajuntament d’Oliva ha llançat la nova pàgina web amb informació del coronavirus per a recollir tota la informació que ha anat llançant-se des de que va començar la crisi sanitària del Coronavirus.

El web ha estat impulsat pel departament de Comunicació i Informació a la ciutadania i s’ha creat amb l’objectiu d’ordenar i fer comprensible tanta informació d’interès.

D’esta manera centralitzar la informació oficial i posar-la a l’abast de la ciutadania per tal que els veïns d’Oliva tinguen un lloc formatiu de referència on puguen trobar la informació contrastada.

En este lloc, es poden consultar les mesures preses per l’ajuntament en totes les àrees i telèfons. També hi ha enllaços a les pàgines especialitzades que han desenvolupat des de Conselleria de Sanitat i el Ministeri de Sanitat. A banda, també es poden trobar consells i directrius per als ciutadans, especialment per als que pugeu presentar símptomes o haver estat confirmats com a positius.

Així, poden trobar models de certificat per a fer desplaçaments per motius laborals o a explotacions agrícoles, informació sobre bonificacions i ajudes, o informació sobre restriccions o procediments de contractació o reducció de jornada. Es destina a la ciutadania en general, però també als treballadors i empresaris que han de trobar solucions a esta nova situació. “Un dels apartats més importants és el de les bones pràctiques d’higiene personal i domèstica i noves pautes de conducta per pal·liar la propagació del virus”, asseguren fonts municipals.

Al web especialitzat en la informació oficial sobre el Coronavirus s’accedeix a través de la portada del web municipals d’Oliva www.oliva.es només cal prémer el botó «InfoCoronavirusOliva».

Per a vore les notícies mes destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here