Oliva inverteix 48.000 euros per construir el nou parc de patinatge

CaixaBank - MyBox

0
832
Oliva
Un dels moments de la visita.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha afirmat que en unes setmanes, el SkatePark serà una realitat i comptarà amb la inversió de l’Ajuntament d’Oliva.

L’edil, Yolanda Navarro, ha explicat que es tracta d’un circuit professional i que per fi, veurà la llum gràcies a les aportacions institucionals.

El nou parc de patinatge és un projecte esportiu que s’integrarà dins del Poliesportiu Municipal d’Oliva i ocuparà aproximadament 200 metres quadrats. S’ubicarà entre la pista de frontó, la piscina i el pàrquing del complex esportiu municipal, apunten fonts municipals.

El projecte consisteix en un tractament topogràfic de la rasant per a la pràctica d’esports urbans. Es desenvoluparà en una parcel·la trapezoidal, tota al mateix nivell. Es projecta una pista mixta a diferents altures amb algunes elevacions del terreny i extensions dels mòduls, així com diversos caixons i baranes, asseguren les mateixes fonts.

La regidora d’Esports ha informat que les obres tindran un cost de 48.000 € i les sufragarà l’ajuntament d’Oliva, obres que es destinaran a la construcció del circuit que compliran totes les consideracions tècniques i de seguretat.

David González, alcalde d’Oliva, i Yolanda Navarro, regidora d’Esports, han visitat les instal·lacions esportives per conéixer de primera mà, l’inici de les obres i l’evolució del projector esportiu.

L’alcalde d’Oliva, David González ha assegurat que “des de l’administració pública estem atenent a una reclamació d’un sector de la població jove que demandava aquesta instal·lació d’oci i esport”. A més, l’alcalde d’Oliva ha explicat “que s’ha decidit crear el parc de patinatge dintre del Poliesportiu, lluny dels habitatges, pel soroll que puga ocasionar i a més, per englobar-lo en un espai segur i que promou l’esport”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here