El Departament d’Agricultura i la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Transició Ecològica, han preparat una nova campanya per a combatre el cotonet de Sud-àfrica.

Segons informen fonts municipals, aquesta campanya consisteix a facilitar als i les agricultores dispositius d’atracció i mort amb piretrines i feromones per al trampeig massiu de cítrics, tant per a cultius ecològics com per a convencionals. La conselleria subvenciona el 50% de les trampes; és per això que per a participar en la campanya caldrà aportar factura de compra del 50% de trampes per fanecada inscrita.

Ajuntament Oliva.

El regidor d’Agricultura, ha agraït una vegada més el suport de conselleria i ha assegurat que “continuem donant solucions a les plagues, sobretot al cotonet que tant està afectant el nostre camp. Aquesta primera acció consisteix a fer un trampeig massiu de cítrics”. A més, ha assegurat que amb l’acceptació de les trampes per part dels propietaris, suposa que les parcel·les poden ser objecte d’inspecció per part de Conselleria d’Agricultura, per a verificar el compliment de les condicions de la campanya.

Tal i com asseguren des del consistori, les persones interessades a participar han de fer la inscripció i signar el compromís de participació. Les inscripcions es faran al Magatzem Municipal, de 8.00 h a 13.00 h i cal aportar en el moment d’inscripció el nom, cognoms i DNI del titular de la parcel·la; varietat i superfícies de la parcel·la en hectàrees i el número de polígon, parcel·la i recinte Sigpac.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí