Oliva inicia la tramitació formal dels pressupostos municipals

0
1280
Ajuntament Oliva.

Després d’una intensa segona ronda de negociacions, el govern d’Oliva ha convocat la comissió d’Hisenda on es dictaminarà el pressupost municipal de l’Ajuntament per a l’exercici 2018.

A finals de juliol es va fer públic que el consistori oliver corria el risc d’acabar l’any amb pressupost prorrogat, atés que la proposta de pressupost per a 2018 no tenia garantits els vots suficients per a la seua aprovació.

Ajuntament Oliva.

Des d’aleshores, i gràcies a l’oferiment públic dels grups de l’oposició (PP i PSPV-PSOE), va començar una segona ronda de sessions de treball amb tots els grups disposats negociar el pressupost. És a dir, amb els partits disposats a estudiar-lo, fer propostes i, en funció de la informació dels distints esborranys de treball, valorar el sentit del seu vot; comunicant esta decisió abans de la celebració del corresponent plenari.

D’esta forma, han sigut moltes les reunions mantingudes durant el mes d’agost i les primeres setmanes de setembre. Els dies 7 i 11 de setembre, a més, es va celebrar la Mesa general conjunta de negociació amb els sindicats. Arribant-se a uns acords satisfactoris en la mateixa.

Per tant, segons fonts municipals, ara ja està tot disposat per tal que el pressupost puga culminar el seu recorregut. I per això, es va repartir la proposta del mateix, junt amb la resta de documents que l’integren, a tots els grups municipals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí