Oliva inicia la segona fase de la campanya de xecs “comptemambtu”

0
1418
Oliva
Un dels moments de l'anunci.

L’ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), inicia la campanya de reactivació del comerç local xecs “comptemambtu” (segona fase), que té com a objectiu incentivar el consum en el comerç local.

Aquesta iniciativa, dins de la campanya de comerç local #JoCompreAOliva, de la Regidoria de Comerç, consisteix a posar en circulació 4.750 xecs per valor de 40 €, al voltant de 200.000 € que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya. Dels 40 €, el client només pagarà 20 €, i l’Ajuntament finançarà els altres 20 €.

“En l’edició anterior, els ingressos dels comerços adherits van augmentar en un 30% del valor de la campanya. En aquesta edició, hem volgut augmentar el pressupost del xec, finançant el 50%, per tal de donar un major suport al comerç local, i esperem que siga igual o millor que l’anterior” ha assegurat Yolanda Balaguer.

Segons informen fonts municipals, amb la finalitat d’arribar al major nombre de beneficiaris possible, s’estableix un límit màxim d’un xec per persona. Per tal de reservar el xec, la persona interessada haurà d’entrar en la pàgina https://jocompreaoliva.es/xecs/ i clicar en “reserva el teu xec”. La plataforma per reservar els xecs estableix un control de la venda mitjançant el DNI, per tant, la persona interessada s’ha de registrar per passar a la passarel·la de pagament.

La presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, ha afirmat que és una campanya clau per als negocis locals i per a l’associació, que dóna impuls i atracció al comerç del municipi. “És d’agrair qualsevol ajuda al nostre comerç per la situació que hem hagut de passar, i esperem que aquesta campanya tinga la mateixa acollida que l’anterior edició i visibilitzem Oliva com a punt clau de negoci pròxim i de qualitat.” Ha conclòs Llopis.

A l’hora de realitzar la compra, les persones consumidores presentaran els xecs “compteambtu” com a forma de pagament en qualsevol dels establiments adherits a la campanya, fins al 23 d’octubre.

La llista de comerços on es poden utilitzar els xecs es pot consultar a la pàgina web jocompreaoliva.es.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here