Oliva inicia la Ruta dels Porrats de la Mancomunitat de Municipis de la Safor este cap de setmana

0
645
Cartell presentació del porrat.

La Mancomunitat de Municipis de la Safor posa en marxa la Ruta dels Porrats, que començarà este cap de setmana amb el de Sant Antoni d’Oliva. Es tracta d’una programació de promoció turística que promou els porrats que atrauen milers de visitants tant de la Safor com d’altres comarques veïnes.

Cal recordar que la Ruta dels Porrats està formada per set municipis: Oliva, Benirredrà, la Font d’en Carròs, Potries, Ròtova, Tavernes de la Valldigna i l’Alqueria de la Comtessa.

Aquest any es convoca una nova edició, la quarta concretament, del Concurs de Fotografia “Sempre és Porrat”, fent al·lusió al fet que hi ha porrats tant a l’hivern com a l’estiu. El concurs està obert tant a fotògrafs aficionats com professionals i sense límit d’edat, i els participants podran presentar una fotografia per cada municipi.

Les fotografies s’enviaran en format JPG per correu electrònic i l’obra guanyadora rebrà un premi de 300 €, que serà la imatge del fullet de la Ruta dels Porrats 2020.

Les fotografies guanyadores es faran públiques després de la celebració de l’últim porrat de la ruta de 2019, una vegada finalitzat el termini per a presentar els treballs.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here