Oliva inicia el mercat de la Mitja Galta en la platja el diumenge 4 de juliol

0
1265
Oliva
Un dels moments de la reunió.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, s’ha reunit amb el regidor d’Obres i Serveis, Miquel Doménech; i representants de la Policia Local, de Mercats i de la Brigada municipal per a acordar la posada en marxa de l’organització i la seguretat que ha de seguir aquest mercat.

Segons indiquen fonts municipals, el mercat de la Mitja Galta s’iniciarà aquest diumenge, 4 de juliol i es muntarà els diumenges d’estiu, fins al 5 de setembre. Aquest mercat es podran visitar de 18.30 a 23 h i estarà tancat perimetralment com l’any passat, per a assegurar les mesures sanitàries, l’aforament i la seguretat de les persones que hi participen.

A més, segons indiquen les mateixes fonts, s’ha parlat de les mesures que ha de seguir portant a terme el mercat de venda no sedentària dels divendres en aquestos mesos d’estiu, per a continuar amb les normes de sanitat vigents, «destacant la importància de respectar l’espai de la correcta circulació de la ciutadania, i caldrà mantindre la distribució actual fins a setembre».

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, ha comentat que «el mercat de la Mitja Galta comptarà amb les mesures i dispositius necessaris per a preservar la seguretat dins de la normativa sanitària, així com en el mercat de venda no sedentària dels divendres. L’ajuntament d’Oliva seguirà invertint en els seus mercats».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí