Oliva inaugura l’exposició “Francisco Brines: la certidumbre de la poesía” al Museu Etnològic

0
934
Oliva
Un dels moments de la inauguració.

Des de les delegacions de Cultura i de Museus, encapçalades per Julio Llorca, es va portat a terme la inauguració de l’exposició Francisco Brines: la certidumbre de la poesía, organitzada pel Ministeri de Cultura i Esport i la Universitat d’Alcalá de Henares.

La inauguració va comptar amb la col·laboració de la Fundación General de la Universidad de Alcalá, l’ajuntament d’Alcalá de Henares, el Instituto Cervantes, la Generalitat, l’ajuntament d’Oliva i la Fundació Francisco Brines; van intervindre l’alcalde David González, la directora de la Fundació Francisco Brines, Àngels Gregori; i també, Pilar Torre, com a representant del Ministeri de Cultura i Esport i José Raúl Fernández del Castillo, delegat del rector per a Cultura i Ciència de la Universitat d’Alcalà.

A l’acte van assistir diversos regidors i regidores, portaveus dels grups polítics, amics i familiars, i membres de la Fundació Francisco Brines.

L’exposició, on es mostra l’univers personal i creatiu de l’últim guardonat amb el “Premio Cervantes”, es podrà visitar fins al 17 de juliol, gratuïtament en horari habitual del museu; hi haurà la possibilitat de realitzar visites guiades.

L’exposició presenta una selecció dels poemes de Brines amb les obres de l’artista Carmen Calvo, ‘Premio Nacional de Artes Plásticas’, així com una sèrie de fotografies en sa casa de l’Elca, realitzades per Jesús Císcar.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí