Oliva implementa sistemes per a facilitar l’accés a la ciutadania a l’administració digital

0
725
Oliva
Un dels moments de la presentació.

El Departament de Modernització de l’ajuntament d’Oliva, dirigit per Josep Escrivà, ha anunciat la posada en marxa del servei quioscos virtuals d’autogestió administrativa amb l’objectiu de facilitar recursos tecnològics a la ciutadania, perquè puga relacionar-se amb l’administració municipal de manera virtual.

En paraules de Josep Escrivà “amb els quioscos virtuals d’autogestió administrativa, els veïns i veïnes d’Oliva, amb independència de si tenen recursos propis o no, podran sol·licitar cita prèvia digital de forma molt senzilla”.

“La universalitat d’aquest servei és essencial per a complir amb els objectius marcats pel Departament de Modernització. Volem acurtar l’escletxa digital en la mesura que siga possible, per tal d’apropar l’administració electrònica a tothom”, afegeix el regidor de Modernització.

La vicealcaldessa i regidora de Gent Gran, Ana Morell, ha assenyalat que “amb aquest tipus de nous serveis la nostra gent gran tindrà més facilitat per a realitzar les gestions amb l’administració local”.

Els nous quioscos digitals permetran, segons fonts municipals, demanar cita prèvia, fer gestions en la seu electrònica de l’ajuntament d’Oliva i fer pagament a través de l’Oficina Virtual Tributària; serveis que s’implantaran per part del Departament d’Informàtica de l’ajuntament d’Oliva.

Els quioscos poden trobar-se en l’edifici central de l’ajuntament d’Oliva, en l’edifici l’Almàssera situat al carrer Major i en les Dependències de Policia Municipal, situades en l’edifici de l’antic Hort de Palau. Una vegada provats per la ciutadania, s’estudiarà la implementació en altres edificis municipals.

A més a més, des del Departament de Modernització s’ha elaborat el web “CIUTADANIA DIGITAL OLIVA” on es poden trobar cursos tutorials de formació en l’ús dels serveis digitals bàsics que oferta l’Ajuntament d’Oliva. “Tot i que hi ha més serveis digitals que els que s’expliquen en els tutorials, hem fet una mostra que permet adoptar les competències bàsiques per a poder-se desenvolupar digitalment amb aquestes ferramentes” comenta el regidor Josep Escrivà. Es pot accedir al web des de l’enllaç ciutadania-digital.oliva.es.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Un accidente de tráfico pone de nuevo en evidencia el punto negro del hostal de Sant Jaume en la carretera Oliva-Pego

Aquests sistemes es financen al 70% per l’ajuntament d’Oliva i al 30% per una subvenció de la Diputació de València per a fomentar l’accés a la ciutadania a l’administració digital.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here